YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

2020 yılında Yüksekokulumuzu Kazanan Öğrenciler İçin Uyum Programı

Oryantasyon programına teşriflerinden dolayı Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol AKIN hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

2020 yılında Yüksekokulumuzu Kazanan Öğrenciler İçin Uyum Programı

2020 yılı uyum programımız COVID-19 salgını dolayısıyla çevrimiçi olarak 22/10/2020 tarihinde Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol AKIN hocamızında teşrifleriyle İş Sağlığı ve Güvenliği bölümümüzü yeni kazanarak Eğitim-Öğretimlerine başlayan öğrencilerimize yönelik gerçekleştirlmiştir.

Uyum programımızda İş Sağlığı ve Güvenliği bölümümüzün tüm akademik kadrosuda hazır bulunmuştur.

Çevrimiçi gerçekleştirilen uyum programımız; Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Mehmet GÜMÜŞ'ün açılış konuşması ile başlamış daha sonra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol AKIN hocamızın konuşmalarıyla devam etmiştir.

Uyum programımız kapsamında; İş Sağlığı ve Güvenliği bölümümüzün tanıtımı, Eğitim-Öğretim Süreçleri, Danışmanlık Hizmetleri Tanıtımı, Sosyal İmkanlar, Değişim Programları Tanıtımı, Çift Anadal/Yandal Programları Bilgilendirmesi, YOBU Teknolojik İmkânlar konularında İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Soner ÖZEN tarafından tanıtım yapılmıştır. Çevrimiçi uyum programımız Akdağmadeni'nin eşsiz güzellikleri ve doğasını gösteren fotoğrafları eşliğinde Öğr. Gör. Cem AKOL'un Akdağmadeni'ni tanıtımlarıyla sonlandırılmıştır.

23.10.2020 11:32