ETKİNLİKLER

İSG 3. Sınıf Öğrencilerimiz, Öğr. Gör. A sınıfı İSG Uzmanı Cem Akol nezaretinde Rasih-İhsan Kurşun Çinko Maden İşletmesine bir teknik gezi düzenledi.

Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri ‘’Maden ve Yer Altı Yapılarında İş Sağlığı ve Güvenliği’’ dersi kapsamında  09-11-2019 tarihinde  Akdağmadeni Rasih-İhsan kurşun çinko maden işletmesine bir teknik gezi düzenlemiştir. İşletme Akdağmadeni ilçesi doğu yönünde yaklaşık 15 km uzaklıkta olup Karapir köyü mevkiindedir. Söz konusu gezide, Öğr. Gör. A sınıfı İSG uzmanı Cem AKOL nezaretinde, öğrencilerimizin tecrübe kazanmaları ve iş sahalarını yerinde görmeleri amacçlanmış ve oldukça iyi kazanımlarla sahadan dönüş yapılmıştır.

14.11.2019 04:08